top of page

Gaudir de l’estiu


Publicat al Periòdic d'Andorra el dimecres, 17 de juliol de 2019

Fabiola Sofia Masegosa

En aquesta ocasió m’agradaria tractar un tema del qual moltes persones em parlen quan arriba l’estiu. I és que de vegades pensem que per haver de treballar i no poder anar de vacances ja no el podrem gaudir, però hi ha moltes activitats que podem realitzar sense haver de sortir fora del nostre entorn per tal de passar-ho bé i desconnectar de la rutina diària i de l’estrès.

En primer lloc, podem aprofitar els recursos que ens ofereix el nostre país, perquè encara que Andorra no tingui platja, té molta natura per gaudir-la i, a més, com ja sabem, hi ha un ampli ventall d’activitats estiuenques per escollir-ne i passar uns bons moments. I no oblidem mai que podem anar cada dia una estoneta a prendre el sol i refrescar-nos a una de les piscines que obren a l’estiu o anar a algun dels bells paratges que amaguen les nostres muntanyes per veure sortir el sol o al capvespre. Això resulta molt relaxant per a la ment!

Una altra alternativa molt eficaç és fer una escapada de cap de setmana -o entre setmana si no és possible agafar un cap de setmana- per recarregar les piles. Hi ha moltes destinacions properes on descansar en un bon hotel, gaudir de la platja una miqueta i relaxar-nos.

Continuem, doncs. Pensem... Quant fa que no fem alguna cosa per primera vegada? Hi ha res que vulguem fer però que encara no hem fet? Doncs, no hauríem de continuar donant-nos terminis. Fem-ho ara! Visquem un estiu que mai oblidarem! Per continuar, no hem d’oblidar que els passejos al capvespre quan ja no fa sol i comença a refrescar una miqueta són meravellosos, especialment si es poden fer en zones naturals per on no passin cotxes i no hi hagi molt soroll.

A la nit, segur, dormirem molt millor! Hem de recordar sempre que a l’hivern estem molt més ficats en la nostra rutina i, per què negar-ho, el fred també fa nosa per fer algunes coses. Però els dies més llargs de l’estiu i el sol fan que les ganes de sortir es multipliquin. Per tant, aprofitem el nostre temps lliure per quedar amb els amics, sortir de festa, anar al cinema, al teatre o per preparar sopars a casa. Hem de procurar quedar almenys un cop per setmana, encara que sigui per prendre un cafè amb aquest amic o amiga del col·legi al qual fa anys que no veiem. Això, també, ens farà desconnectar de la rutina.

I, per acabar, sobretot, mai hem d’oblidar-nos de nosaltres mateixos. Busquem una estoneta diària per a nosaltres i que res ni ningú ens la prengui. Podem llegir, seure’ns i no fer res, anar al cinema, ocupar-nos de les nostres plantes, etc. Les eleccions són inacabables. Fes el que més t’agradi!


1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Pentacosta

bottom of page