top of page

Les vacances


Publicat al Periòdic d’Andorra el dimecres, 1 d'agost de 2018

Fabiola Sofía Masegosa

Fabiola Sofia Masegosa

Vacances d'estiu

Ja només em falten uns dies per anar de vacances i la veritat és que realment ho necessito. Sortir, desconnectar i canviar durant un temps de context són coses necessàries per a tothom i el no fer-ho ens resta qualitat de vida. Per tant, les vacances no són només un caprici, sinó que, com ja he dit, són necessàries per mantenir el nostre benestar físic i mental per tal de tornar renovats. Això ho aconseguim desconnectant i descansant el més que puguem.

En aquesta ocasió, estaré fora només una setmana i la dedicaré principalment a les meves visites culturals, a anar a sopar a bons restaurants i a descansar una miqueta si és que em queda temps. Sí, ho he de reconèixer, les meves vacances solen ser molt actives, però és que m’avorreix molt la platja i no puc estar sense fer res molt de temps.

Però realment el que importa no és la quantitat de temps, sinó la qualitat del temps que emprem en les nostres vacances. Mai heu fet una petita escapada durant un cap de setmana que ha resultat meravellosa i heu tornat com a nous? La veritat és que jo sí. I encara que pugui resultar estrany per a algunes persones, si les vacances s’allarguen molt també em canso del canvi d’horaris, dels menjars més copiosos, etc. i em ve de gust tornar a la normalitat fins a la propera sortida. Així és, m’agraden les sortides més freqüents, encara que siguin més curtetes. Em renoven molt més que el fet d’esperar tot un any laboral per agafar-me un mes seguit de vacances.

D’altra banda, les meves vacances també són per fer coses que no puc fer per falta de temps o per altres motius durant l’època laboral. Una de les meves activitats preferides és anar a festivals de teatre clàssics. Ja us he relatat alguna vegada les meves visites a Almagro amb aquesta finalitat. En aquesta ocasió, la cita serà a l’amfiteatre de Mèrida. Així mateix, els sopars tranquils i sense presses són una altra part fonamental en les meves sortides i, en acabar de sopar, m’agrada molt allargar la vetllada davant d’una infusió o una copa asseguda tranquil·lament a la cafeteria de l’hotel.

Després, també hi ocupen un important paper les meves ben merescudes migdiades, ja que normalment me’n vaig al llit molt tard i em llevo d’hora. Així, després de llargs recorreguts culturals, opto per amagar-me a l’hotel durant les hores de més calor amb l’aire condicionat i descansar fins a l’hora del sopar.

Seguint amb aquest tema, una altra de les meves facetes interessants és que jo no sé el que és el trastorn postvacances. Mai ho he patit. Jo vinc carregada de bells moments que m’animen durant les meves jornades i que mai enyoro. Prefereixo centrar-me més en preparar la meva pròxima sortida. Això sí que em motiva!

Per acabar, dir que a mi el que m’agrada més és conèixer món i coses i persones noves, així que les visites als familiars o als amics, excepte en un parell d’ocasions excepcionals, sempre queden totalment excloses de les meves vacances. Si vull visitar la família, viatjo exclusivament per a això i per espais molt curts de temps. Bones vacances a tothom!

Bones vacances a tothom!

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Pentacosta

bottom of page